Foto’s en tekst gebruiken

Op mijn foto’s, ander beeldmateriaal en tekst rust copyright (auteursrecht). Wil je iets gebruiken van deze website? Lees dan even onderstaande tekst door.

Foto’s en ander beeldmateriaal

Wil je foto’s (of ander beeldmateriaal) van deze website gebruiken, voor niet commerciële doeleinden, dan mag dat onder vermelding van de bron. Dus een linkje naar de pagina waar de foto op staat én Les in Wonderland ©. Ik zou het leuk vinden om te zien waar mijn foto’s gebruikt worden, dus een mailtje zou ik heel tof vinden!

Om foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden, vraag ik je eerst een mailtje te sturen.

Tekst gebruiken van deze website

Citeren met duidelijke bronvermelding vind ik geen enkel probleem. Klakkeloos teksten overnemen wordt niet op prijs gesteld.

Mocht je ergens over twijfelen of nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Instagram

Instagram did not return a 200.